Doi tineri, prinși drogați la volan în Piatra-Neamț

Azi-noapte, 22-23 ianuarie, în jurul orei 00:40, polițiștii din Piatra-Neamț au depistat în trafic un tânăr, de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Piața Mihail Kogălniceanu, din Piatra-Neamț.

Întrucât manifesta un comportament nefiresc, conducătorul auto, din Tașca, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Canabis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Și în noaptea de 21-22 ianuarie, în jurul orei 4:00, polițiștii din Piatra-Neamț au depistat în trafic un tânăr, de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu, din Piatra-Neamț.

Conducătorul auto, din Roznov, a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru Canabis.

Ambii conducători auto au fost conduși la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanțelor stupefiante.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substanțe.

PUBLICITATE