Care sunt cele mai eficiente moduri de a câștiga la Blackjack?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Nu ar trebui să fie atât de dificil să-ți dai seama cum să-ți crești șansele de a câștiga la blackjack. Pentru a vă maximiza șansele de a câștiga la blackjack, ar trebui să utilizați strategia de bază împreună cu alte metode, cum ar fi cum să vă gestionați banii și ce să faceți după o victorie.

Strategia fundamentală de blackjack îți spune exact cum să joci orice mână care ți se oferă atunci când ai mâna și cartea dealerului. Este mai probabil să câștigi sume mari de bani cu această metodă, deoarece este corectă din punct de vedere matematic. Deoarece blackjackul este un joc matematic cu un set definit de reguli, pretindem că este valid din punct de vedere matematic.

Cu alte cuvinte, dacă vrei să-ți îmbunătățești șansele de a câștiga la blackjack, acest articol este pentru tine.

Sfaturi și trucuri la Blackjack

Aveți la dispoziție o gamă largă de opțiuni pentru a vă îmbunătăți atât șansele de câștig, cât și bankroll-ul. Un profit frumos este posibil dacă cărțile sunt în favoarea ta și iată câteva strategii pentru a-ți crește bankroll-ul la blackjack.

Găsiți cazinouri cu pariuri care vi se potrivesc

Pentru jucătorii cu fonduri mai mici, aceasta este o poziție dificilă de navigat. Cu toate acestea, dacă îți faci temele la cazinoul la care intenționezi să joci, ar trebui să poți afla care sunt pariurile minime.

În timpul orelor de vârf, mai multe cazinouri oferă jocuri gratuite. Găsiți un cazinou în care să vă simțiți confortabil jucând blackjack sau accesați jocuri blackjack online pentru a vedea dacă au un joc de blackjack de care vă veți bucura.

Two Aces And An Eight

Cheat sheet ul nostru de blackjack te va acoperi atunci când vine vorba de împărțirea așilor și opturilor. Despărțirea noptilor poate părea o idee proastă, dar este cea mai probabilă metodă de a câștiga și de a obține un profit ordonat.

Soft 17 este locul în care se află dealer

-ul Bankroll-ul dumneavoastră va fi afectat în mod semnificativ dacă dealer-ul se află pe un soft 17. Ca atare, ar trebui să căutați un tabel care vă permite să vă maximizați câștigurile. Aveți o mare șansă de a câștiga atunci când dealerul lovește un Soft 17 și aveți un dealer care rămâne în picioare.

Dacă dealer-ul îți scapă cărțile, ține pariul

Este recomandabil să rămâi în picioare dacă dealerul are o carte cu fața în sus de patru, cinci sau șase în pachet. Cu alte cuvinte, dacă ai o mână formată dintr-un 10 și 2, ai aproximativ 70% șanse să-ți îmbunătățești mâna, dar ai și 30% șanse să spargi. Permiteți dealer-ului o a doua șansă dacă eșuează prima dată.

Asigurați-vă că puteți dubla

O altă regulă care vă poate ajuta să reduceți avantajul casei este de asemenea disponibilă. Puteți dubla cu oricare două cărți la unele cazinouri, în timp ce la altele, puteți dubla doar cu un 10 sau 11.

Dacă sunt jucate corect, dublarile vă vor spori câștigurile. Pentru a minimiza avantajul casei, dezvolta o strategie solidă din timp. Dacă aveți vreun as și dealerul are șase, ar trebui să luați în considerare plasarea unui al doilea pariu.

Fii pregătit cu un plan de acțiune

Când joci blackjack, este întotdeauna o idee bună să ai în minte o strategie de bază. Veți avea mai mult succes la joc și mai puțin predispus să faceți gafe costisitoare dacă aveți un plan.

Stabiliți și respectați limitele dvs.

Decideți câți bani sunteți dispus să riscați atunci când sunteți gata să jucați. Pe tot parcursul jocului, rămâneți la această decizie.

Loviți unul dintre ei și opriți imediat jocul. Ar trebui să luați o pauză dacă pierdeți și atingeți limita inferioară. Nu vă urmăriți banii, deoarece vă va permite să evitați tentația de a paria mai mult decât puteți susține.

Dacă câștigați și atingeți pariul maxim, luați-vă banii și plecați din joc. Dacă doriți să continuați să jucați, va trebui să stabiliți un bankroll realiști și să stabiliți limite mai mari înainte de a putea face asta.

Planificati-va pariurile în avans

Aveți un plan strategic de pariuri pentru a vă maximiza șansele de a părăsi masa cu mai mulți bani la îndemână. Aceste tactici de pariuri vă pot ajuta să recuperați majoritatea pierderilor, limitând, de asemenea, sumă de bani pe care o câștigați.

Cu toate acestea, acestea au fost concepute având în vedere fondurile specifice și tind să ajute jucătorii de blackjack. Va trebui să dezvoltați o strategie de pariere diferită dacă lucrați cu un bankroll mai mic.

Citește regulile!

Există mai multe versiuni ale unui blackjack decât poți juca în viața ta. Modul de joc esențial în fiecare dintre aceste jocuri este același, dar regulile sunt diferite și ai putea avea probleme dacă nu ești pregătit.

Jocul online are avantajul de a avea regulile la îndemână. Este bine să citiți regulile jocului înainte de a juca dacă nu sunteți sigur că înțelegeți totul.

PUBLICITATE