Un mandat național de arestare a fost emis în Mexic pentru patronul companiei Ilgamos și fiica acestuia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

S-a efectuat o anchetă pe baza acuzațiilor făcute de directorul general al companiei SYDYG, Ramiro Faro Velez in septembrie 2020. Concluzia investigatiei a fost ca Géza Kapitány si Réka Kapitány trebuie sa fie arestați și duși în fața instanței în Mexic.

Persoanele menționate mai sus au încercat sa anuleze serverele de tehnologie de tip blockchain detinute de SYDYG, dar si paginile de pe rețelele sociale ale acesteia- cu ajutorul unei firme de avocatură din Ungaria. Aceasta incercare a fost un esec. Mai mult, Géza Kapitány, directorul general al companiei Ilgamos a scris intr-una dintre postările sale de pe Facebook ca revendica tot ce este ILCOIN si îsi bazeaza aceasta afirmatie pe o marca comerciala EUIPO. Aceasta revendicare nu este llegitima si se afla în mijlocul unei anchete considerată a fi frauduloasă de către poliția mexicană, deoarece bunurile revendicate aparțin companiei SYDYG.

Procuratura, ca parte din Unitatea de Investigații din Chiapa de Corzo, Chiapas a emis un mandat de arestare bazat pe următoarele:

Conform articolului 16 al Constituției Mexicului si al articolului 141 partea a III-a și ale articolelor 142 si 143 din codul național al procedurilor, ordonam căutarea și arestarea lui Geza Kapitany si  Reka Kapitany, ca posibili suspecți ai actului de ÎNȘELĂCIUNE, prescris și penalizat în articolul 228, corelat art.10 (crime in desfasurare), art. 14, primul și al doilea paragraf, partea I (crime instante), art.15, primul și al doilea paragraf și art 19, partea a III-a (co-autor material), toate din codul penal aflat în vigoare în statul Chiapas, cu referință la evenimentele ce au avut loc in localitatea Venustiano Carranza, Chiapas.”

Ilgamos a vandut ILCOIN timp de cativa ani dar pe un fond neclar. Marca comercială a fost înregistrată în martie 2017 pentru o companie apartinand Rékai Kapitány. Drepturile pentru marca comercială nu au legatura cu drepturile de proprietate, în particular în cazul tehnologiei descentralizate. Cel mai bun exemplu pentru asta este Bitcoin și toate încercările ce au generat sute de înregistrări legate de Bitcoin.

Compania RepiGo GmbH nu a fost niciodată implicată în distribuția de ILCOIN. Cealalta compania germana cunoscuta, R&G Mentor GmbH, detinuta de asemenea de familia Kapitany, a încheiat anterior acorduri contractuale cu compania Umbrella IT Service Corporation, cea care a înființat ILCOIN. Cu toate acestea, Umbrella a vandut codul sursa pentru ILCOIN, toate dezvoltările acesteia, un site și totul legat de ILCOIN companiei SYDYG in august 2017. SYDYG nu a fost implicată în nicio relație cu companiile lui Géza si a Rékai Kapitány.

Sub indrumarea companiei SYDYG,  ILCOIN a obținut realizari unice și remarcabile in evolutia sa. În 2019 a rezolvat problema a 51% din atacuri cu ajutorul inovației și după un pic mai mult de șase luni a intrat pe piața cu protocolul RIFT , care a rezolvat problema ambuteiajelor, dar si problema FIFO, creand astfel un “on-chain block” pe rețeaua live, care are 5GB și care este cea mai mare rețea “on-chain” din lume.

Obiectivul familiei Kapitány este clar, iar acesta este motivul pentru care vor fi trași la răspundere pentru acțiunile lor, în fata justitiei. Pe langa daunele de milioane de EURO aduse companiei SYDYG, aceștia au pus în pericol nu doar viitorul companiei ILCOIN ci si bunurile a miilor de investitori care încă nu si-au primit monedele de la Ilgamos.

PUBLICITATE