Liviu Dragnea a fost eliberat. Decizia magistraţilor este definitivă

Tribunalul Giurgiu a decis, astăzi, eliberarea condiționată a fostului lider al PSD Liviu Dragnea, din penitenciarul Rahova, după executarea unei fracții din pedeapsa definitivă de trei ani și jumătate de închsioare. Decizia este definitivă.

El a fost încarcerat pe 27 mai 2019 și executa la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare primită în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ședința de astăzi, Dragnea a declarat în fața instanței că a avut un comportament bun și a ceut să-i fie admisă crerea.

„Cu decență și demnitate am dus pedeapsa. Am ieșit la muncă în fiecare zi care mi s-a permis. Am participat la toate cursurile la care mi s-a permis, n-am lipsit nicio zi. Am primit recompense în fiecare lună în care am fost la muncă, inclusiv în ultima lună, luna iunie”, le-a spus Dragnea judecătorilor.

Liviu Dragnea a solicitat Judecătoriei Sectorului 5, în aprilie, să fie eliberat mai devreme din penitenciar, susţinând că a îndeplinit fracţia necesară de 2/3 din pedeapsă.

PUBLICITATE