Deputatul nemțean Iulian Bulai, ironii ieftine după prăbușirea cascadei Bigăr

Deputatul USR PLUS Iulian Bulai sugerează, într-un mesaj pe Facebook, că frumusețea Cascadei Bigăr era dată de „cărți poștale” modificate în „photoshop”. Acesta îndeamnă lumea să vină să viziteze Cascada Duruitoarea, din Neamț, care, spre deosebire de Bigăr, este „durabilă, autentică și minimalistă”.

Îmi pare rău să văd fotografii de la Bigăr. Vă invit la Neamţ, pe Muntele Ceahlău”, a scris pe Facebook Iulian Bulai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Acesta a postat o fotografie a cascadei Duruitoarea şi face o remarcă ironică.

După cum vedeţi, Cascada Duruitoarea nu are cum să se prăbuşească. Este durabilă, autentică şi minimalistă. Vă aşteptăm cu drag şi multă răbdare.

PS: nu avem cărţi poştale cu Cascada Duruitoarea modificată în Photoshop”, conchide, ironic, Bulai.

Frumoasa cascadă Bigăr, din Parcul Naţional Cheile Nerei – Beuşniţa, s-a prăbuşit din cauze naturale, au anunțat, luni seară, cei de la Romsilva.

Cascada a fost mai puţin cunoscută până în 2013, când o fotografie a cascadei Bigăr a ajuns la „The World Geography”, un site care se ocupă de subiecte legate de geografie, natură, destinaţii turistice neobişnuite.

Într-un top realizate de acest site, cascada Bigăr fost desemnată cea mai frumoasă din lume. Ulterior, jurnaliştii de la Huffington Post au publicat un articol pe baza topului întocmit de „The World Geography”, în care se spunea despre cascadă că este “un loc magic, desprins parcă din basme”.

PUBLICITATE