La Piatra-Neamț ne vom vaccina, în mașină, la mall

Primăria Piatra-Neamț vrea să înființeze un centru de vaccinare de tip „drive-through” în parcarea mall-ului Shopping City Piatra-Neamț.

Pentru a lua această decizie, primarul municipiului Piatra-Neamț va convoca mâine dimineață (12 mai) o ședință extraordinară pentru a se vota un proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui acord de parteneriat cu SC Shopping City Piatra Neamț SRL, în vederea înființării unui centru de vaccinare de tip drive – through.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit proiectului, solicitarea a venit din partea Comitetului Național pentru Coordonarea Activităților de Vaccinare împotriva SARS-CoV-2.

Centrul de vaccinare de tip drive-through amenajat cu sprijinul SC Shopping City Piatra Neamţ SRL. va fi amplasat într-o zonă din parcarea Centrului Comercial Shopping City Piatra Neamț și va fi dotat cu echipamente specifice desfăşurării în condiții optime a campaniei de vaccinare împotriva SARS-CoV-2, conform Instructiunii nr. 142/2021 a Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind vaccinarea împotriva SARS-CV-2.

Astfel, SC Shopping City Piatra Neamt SRL va pune la dispoziție o parte din suprafaţa de teren pe care este amenajată parcarea Centrului Comercial Shopping City Piatra Neamţ şi va asigura cheltuielile legate de utilități (apă şi curent electric), iar Municipiul Piatra Neamț, prin Direcţia de Asistenţă Socială Piatra Neamţ va organiza centrul de vaccinare drive-through şi va pune la dispoziție echipamente specifice desfăşurării în condiții optime a campaniei de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 şi va asigura personalul specializat.” – notează proiectul.

PUBLICITATE