NEAMȚ: 55 de permise reținute și peste 200 de sancțiuni în acest weekend

Timp de trei zile, polițiștii rutieri au verificat respectarea normelor legale care reglementează circulația pe drumurile publice.

În perioada 5 – 7 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier împreună cu cei ai Serviciului de Ordine Publică au acţionat pentru creșterea gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice din judeţul Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cadrul acțiunii, polițiștii rutieri au aplicat 201 sancțiuni contravenționale, dintre care 132 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi 66 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reținute 55 de permise de conducere, dintre care 46 pentru depășirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, 3 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi 6 pentru nerespectarea altor norme rutiere care atrag suspendarea dreptului de a conduce.

Totodată, au fost retrase 9 certificate de înmatriculare pentru conducerea unor autovehicule având defecțiuni tehnice sau neîndeplinirea unor obligații legale.

Pe parcursul activității, polițiștii au constatat 3 infracțiuni pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și 2 infracțiuni de altă natură.

PUBLICITATE