NEAMȚ: A incendiat mai multe bunuri dintr-un cabinet medical

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 42 de ani, din Piatra Neamț, bănuit de comiterea infracțiunilor de distrugere și șantaj.

În continuarea cercetărilor efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, la data de 5 februarie 2021, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în urma căruia au fost descoperite mai multe bunuri cu valoare probatorie în cauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din investigațiile a reieșit că, în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie 2021, bărbatul ar fi incendiat mai multe bunuri din interiorul unui cabinet medical din Podoleni, provocând un prejudiciu estimat la aproximativ 50.000 de lei.

De asemenea, în perioada 12 ianuarie – 1 februarie a.c., acesta ar fi pretins de la persoana vătămată, un bărbat de 38 de ani, din Roznov, diferite sume de bani, pentru a nu dezvălui anumite informații pe care le deține despre aceasta.

La data de 7 februarie a.c., în baza probatoriului administrat, persoana bănuită de comiterea faptei a fost reținută pentru 24 de ore.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză.

În activități au fost angrenați criminaliști și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

PUBLICITATE