Lucian Micu, candidatul Alianței pentru Modernizarea Romanului 2020

O nouă „palmă” pentru PNL Neamț. Lucian Micu, primarul municipiului Roman, și-a anunțat candidatura din partea Alianței pentru Modernizarea Romanului 2020 (PSD-PPU).

Candidatul a fost anunțat de Ionel Arsene, președintele PSD Neamț, astăzi, într-o conferință de presă .

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Punem bazele unui proiect extrem de serios pentru municipiul Roman și pentru ceea ce a însemnat administrația eficientă din ultimii 4 ani.

Sunt onorat și bucuros să vă prezint actualul și viitorul primar al municipiului Roman, Lucian Micu.

Împreună cu Lucian Micu vom face administrație eficientă la Roman. Sunt un om de cuvânt și mă țin de cuvânt.” – a declarat Ionel Arsene

Președintele PSD Neamț a mai menționat că relația dintre cei doi, în ultimi ani, a fost una corectă, pentru a face o administrație eficientă.

La rândul său, primarul Lucian Micu i-a mulțumit lui Ionel Arsene și Alianței pentru Modernizarea Neamțului pentru că au fost singurii care au avut încredere în el, în primul rând ca om.

De asemenea, Micu a precizat că deși s-au aflat în „tabere” diferite, atât el cât și Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, au pus pe primul loc interesele comunității și proiectele pentru dezvoltare.

Totodată, acesta susține că își dorește un nou mandat pentru a-și continua proiectele care privesc viitorul Romanului.

Reamintim că Lucian Micu a fost ales în 2017 (cu aproximativ 60% din voturi) ca primar al municipiului Roman din partea PNL.

După cum a declarat acesta, în ultimele zile a fost părăsit de PNL. „La început am fost dus cu zăhărelul și până la final am fost părăsit.” – a spus Lucian Micu, care a mai precizat că a contestat și decizia prin care el a fost suspendat din funcția de primar în urmă cu câteva zile.

PUBLICITATE