Național: Lovitură pentru abonații Telekom. Rămân fără mai multe programe importante

Oficialii de la Discovery Channel au transmis astăzi un comunicat în care se precizează că, începând cu 1 ianuarie 2020 portofoliul de canale Discovery va fi scos din grilele Telekom și Nextgen.

Ne pare rău să vă informăm că, începând cu 1 ianuarie, întreg portofoliul Discovery, format din canale precum Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC și Travel Channel, nu va mai fi disponibil pentru voi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ultimele luni, am depus toate eforturile pentru a încheia un nou acord cu Telekom, dar, din păcate, în ciuda investițiilor noastre în conținut și drepturi sportive, operatorul a refuzat o nouă înțelegere.

Acest lucru înseamnă că nu veți mai avea acces la cele mai îndrăgite competiții difuzate pe Eurosport, printre care Premier League, FA Cup, Circuitul ATP, cele patru turnee de Mare Șlem (inclusiv Australian Open), Jocurile Olimpice de Vară sau emisiunile noastre de divertisment inspirat din realitate, cum ar fi Test de supravieţuire în doi, Insula lui Bear Grylls, Goana după aur, Mașini pe alese pe Discovery Channel, Dermatologie de top (Dr. Pimple Popper), Regele Cofetarilor, Rochia perfectă pe TLC sau Mâncăruri bizare cu Andrew Zimmern și Mistere la muzeu pe Travel Channel, precum și toate emisiunile de pe celelalte canale din portofoliul nostru (Animal Planet, ID, Discovery Science, Discovery Showcase, DTX, Food Network).

Cei de la Discovery Channel precizează că rămân deschiși negocierilor de bună credință cu Telekom, pentru vă readuce canalele și emisiunile preferate.

Canalele Discovery sunt în continuare disponibile la toți ceilalți operatori – AKTA, Digi, Orange, UPC.

Reacția Telekom:

“Telekom Romania a purtat numeroase negocieri cu Discovery in incercarea de a ajunge la un acord de retransmisie. Conditiile financiare impuse de Discovery au facut imposibil sa ajungem la acest acord, astfel incat canale precum Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC și Travel Channel vor fi eliminate din grila Telekom . Regretam aceasta situatie si dorim sa ii asiguram pe clientii nostri ca noile canale incluse in grilele Telekom, National Geographic (National Geographic SD şi HD, National Geographic Wild SD şi HD şi National Geographic People) Docubox, Viasat HD (Viasat Explore HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD), canalul de lifestyle Travel XP, canalele de sport Fight Box, Look Sport 2 şi Look Sport 3, canalul de ştiri Euronews şi canalul de filme şi seriale Timeless Drama Channel (TDC), prin varietatea continutului, acopera nevoia telespectatorilor de a urmari noi show-uri si documentare, programe de lifestyle, competitii sportive indragite, filme si stiri despre viata sociala, politica, economica si culturala din Europa.”

PUBLICITATE