NEAMȚ: Cum s-a petrecut accidentul de ieri (FOTO)

Un accident rutier cu victimă încarcerată a avut loc ieri, în jurul orei 18:00, pe DJ 156A, comuna Tazlău.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 41 de ani, din Săvinești, conducea un autoturism pe DJ 156 A, în localitatea Tazlău, într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 35 de ani, din Gârcina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În momentul producerii evenimentului rutier, din care a rezultat rănirea conducătorului auto din Săvinești, niciunul dintre cei implicați nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Reamintim că la fața locului s-au deplasat echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț cu 4 echipaje de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, o autospecială complexă de primă intervenție la incendii, salvare și prim ajutor, o autospecială TIM și un autocamion cu modul multirisc.

Potrivit ISU Neamț, șoferul autoturismului a fost scos de pompieri din mașina, conștient. Avea fractură la piciorul stâng și mai multe contuzii. Șoferul autotrenului nu a necesitat îngrijiri medicale.

PUBLICITATE