NEAMȚ: De Paște „Te înnoiești la înălțime” la Shopping City Piatra-Neamț

Iepurașul de Paște vine mai devreme la Shopping City Piatra-Neamț. Până pe 30 aprilie, cadourile pentru cei dragi sau simplele cumpărături în cel mai modern centru comercial din oraș le aduc vizitatorilor carduri-cadou pentru noi sesiuni de shopping.

Practic, clienții care achiziționează produse în valoare de minimum 200 de lei primesc automat un Card Cadou H&M, în valoare de 20 de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tot ce trebuie să facă este să meargă cu bonurile fiscale la Info Point, în zona scărilor rulante, unde vor primi cardul-cadou.

Singurele unități care nu participă în campania de Paște sunt băncile, casele de schimb valutar, cazinoul, cinematograful și nu sunt eligibile nici bonurile emise în urma plății utilităților sau taxelor și impozitelor.

Premiile se oferă în limita stocului disponibil.

Program special de Paște

Pentru că Sărbătorile Pascale înseamnă bucurie și timp de calitate petrecut în familie, Shopping City Piatra-Neamț are un program special în următoarele 4 zile.

Astfel, de astăzi, 24 de aprilie, și până pe 26 inclusiv, hypermarketul Carrefour va fi deschis până la miezul nopții, în timp ce pe 27 aprilie, în Ajunul Paștelui, atât galeria comercială cât și Carrefour se vor închide la ora 18:00.

Pe 28 aprilie, în ziua de Paște, toate magazinele vor fi închise.

Totuși, pentru cei care vor să se relaxeze după o masă îmbelșugată, cinematograful va fi deschis începând cu ora 13:00, la fel ca și Max Fun. Programul revine la normal începând de luni, 29 aprilie.

Mai multe informații despre campania de Paște, precum și despre programul special de Paște pot fi aflate de pe site-ul Shopping City Piatra-Neamț, precum și de pe pagina de Facebook.

PUBLICITATE