NEAMȚ: Mașină avariată de o bucată de tencuială la Spitalul Județean (FOTO)

O mașină parcată neregulamentar (într-o zonă restricționată) din curtea Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț a fost avariată de o bucată de tencuială desprinsă din clădirea Pavilionului Interne. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Incidentul a avut loc astăzi, 25 februarie, în jurul orei 15:00 și, din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești.

Vorbim despre o clădire veche de peste 80 de ani (a fost construită în 1935) și care este încadrată în clasa II de risc seismic.

Conducerea Spitalului Județean a dispus împrejmuirea cu bandă și limitarea accesului persoanelor / autovehiculelor în zona respectivă, pentru a preveni producerea unor noi accidente. 

Reamintim că președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a declarat că are în plan construirea unui nou spital, care să corespundă cerințelor în domeniu.

Este vorba despre un spital modern, cu 15 nivele, cu o suprafață desfășurată de 44.000 de metri pătrați, din care aproape 30.000 de metri pătrați vor avea exclusiv folosință medicală.

Este un proiect în lucru, care prinde contur de la o zi la alta. În scurt timp vom avea primele documente. Știu că așteptările sunt mari, dar documentațiile nu se fac de pe o zi pe alta și țin de mai multe instituții. – a spus, zilele trecute, Ionel Arsene.

 

 

 

 

 

PUBLICITATE