96 de infracțiuni și peste 1.000 de amenzi în perioada 1-5 iunie

În perioada 1-5 iunie,  polițiștii au fost în teren pentru prevenirea faptelor antisociale, a evenimentelor rutiere și menținerea ordinii publice.

Pe timpul acțiunilor organizate și a intervențiilor la apelurile 112, au fost constatate 96 de infracțiuni, iar pentru neregulile în trafic, polițiștii au reținut 127 de permise de conducere.

Polițiștii au intervenit, în ultimele trei zile, la aproximativ 190 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 96 de infracțiuni, dintre care 31 de infracțiuni contra persoanei și 26 infracțiuni contra patrimoniului, 9 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 1.059 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 450.000 de lei.

Totodată, pe timpul activităților pentru prevenirea accidentelor de circulație, au fost constatate 21 infracțiuni la regimul rutier.

Pentru abaterile rutiere constate au fost reținute 127 de permise de conducere, 50 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 17 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și 60 pentru alte abateri la regimul rutier, nefiind constatate infracțiuni cu privire la conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise.

Pentru defecțiunile tehnice constatate, polițiștii au retras 24 de certificate de înmatriculare.

În această perioadă au fost emise 2 ordine de protecție provizorii.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

PUBLICITATE