CSM Ceahlăul Piatra-Neamț a pierdut cu 0-1 în fața liderului clasamentului

CSM Ceahlăul Piatra-Neamț a pierdut sâmbătă, 8 septembrie, cu scorul de 0-1 partida de pe teren propriu contând pentru etapa a III-a a Ligii 3, Seria 1, în fața liderului clasamentului, Suporter Club Oțelul Galați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Partida s-a terminat cu scorul 0-1 (Matei, 75), dar până și reprezentanții oaspeților au recunoscut la final că nu meritau să câștige după aspectul general.

CSM Ceahlăul va juca următorul meci la Știința Miroslava în ziua de sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 17:00.

Impresia generală a fost că CSM Ceahlăul merita un punct și că pentru acel punct a muncit, s-a dăruit și a jucat fotbal. Jocul a fost echilibrat în mare parte. Diferența de experiență, buget și forță nu s-a văzut deloc cel puțin în prima repriză. CSM Ceahlăul a reușit să îi facă pe rivalii ce trag la promovare să aibă mingea zona mediană și în jumătatea lor și să apele des la ”mingea lungă”. Cu un plus de experiență la acest nivel, oțelarii au fost mai abili în a juca totuși și cu pase între liniile defensive pietrene și să aibă astfel o posesie ce a părut mai bună. Dar gazdele nu au alergat doar să recupereze baloane. Cînd au avut mingea, au reușit să joace, să combine și să ajungă în număr mare în treimea adversă, ceea ce a însemnat emoții pentru adversari. În repriza a doua, Oțelul a avut mai multă forță în joc. Până la marcarea golului oaspeții au avut ocaziile mari, patru la număr, dar după deschiderea scorului, CSM Ceahlăul putea egala și își putea bucura suporterii veniți în număr mare la stadion, aproape 1000 de oameni. – notează CSM Ceahlăul

PUBLICITATE