9 percheziții în Neamț. Infracțiuni prevăzute de Codul Silvic

Astăzi, 13 mai 2021, polițiști anticorupție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Neamț, cu sprijinul altor șapte servicii județene anticorupție, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, pun în executare 9 mandate de percheziție, dintre care unul la sediul unei instituții publice, precum și 8 mandate de aducere emise pe numele a doi suspecți (funcționari publici) și alte șase persoane fără calitate specială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cauză se efectuează cercetări față de cei 8 suspecți pentru săvârșirea unor infracțiuni prevăzute de Codul Silvic, infracțiuni de corupție și de fals.

Cercetările vor continua la sediul unității de parchet pentru stabilirea întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate.

Suportul de specialitate în cauză este asigurat de Direcția de Operațiuni Speciale – Brigada de Operațiuni Speciale Suceava.

La efectuarea perchezițiilor se beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului Județean de Jandarmi Neamț.

Potrivit unor surse, perchezițiile vizează angajații unui Ocol Silvic (din comuna Pipirig) din cadrul Direcției Silvice Neamț.

PUBLICITATE