87 de bebeluși născuți în decembrie la Maternitatea Arcadia

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Noi povești de viață încep la Maternitatea Arcadia în fiecare zi. Încărcată de emoție și de responsabilitate, fiecare clipă este un moment care trebuie sărbătorit pentru că un copil înseamnă bucurie, planuri de viitor și mii de dorințe rostite sau nerostite.

Cristian s-a născut natural aproape de începutul anului 2023, și este un băiețel sănătos, care a primit nota 10. Prima notă de 10 din viața lui. Alături de el, alți 39 de băieței și 47 de fetițe s-au născut în Maternitatea Arcadia în luna decembrie.

Alexandra, mămică Arcadia: „Cristian este un vis împlinit, un copil pe care l-am așteptat cu bucurie. În aceste zile pe care le-am petrecut la Maternitatea Arcadia m-am bucurat de grija și de sprijinul întregii echipe medicale căreia îi mulțumesc din suflet. Deși aveam emoții, nașterea naturală a fost o experiență frumoasă, care m-a împlinit ca mamă. Completată de ora magică, timp în care recunosc că am fost copleșită și nu îmi puteam reține lacrimile de fericire, și de ajutorul real pe care l-am primit din partea consultantului în alăptare, întreaga noastră poveste a fost un vis frumos devenit realitate. Mulțumim întregii echipe de la Maternitatea Arcadia pentru grijă și profesionalism”.

Bun venit tuturor copiilor! Cu fiecare poveste pe care o vor scrie vor aduce bucurie și armonie pentru toți cei din jur.

Maternitatea Arcadia este locul unde visele prind contur în siguranță. Medici și familii, cu toții primesc cu emoție și bucurie fiecare nou-născut și trăiesc la aceeași intensitate fiecare început de viață și de poveste. Echipă medicală complexă, spitalizare premium și îngrijire personalizată, proceduri foarte stricte de supraveghere, prevenire și control al infecțiilor asociate asistenței medicale, plan de naștere, ora magică, toate pentru ca fiecare nouă familie să fie în siguranță.

Sărbătorim împreună fiecare început de drum! Creăm experiențe și amintiri plăcute!

www.arcadiamami.ro

PUBLICITATE