8 accidente in ultimele 2 zile in judetul Neamt

În ziua de 22 august a.c., orele 16.30, pe DN 2 , în afara localități Traian sa produs un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane și rănirea gravă a altor două persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 36 ani din Galați conducea un autoturism pe DN 2, a părăsit partea carosabilă, a rulat prin șanțul de pe marginea drumului după care s-a răsturnat de mai multe ori în afara părții carosabile. Urmare a producerii accidentului o pasageră de pe locul dreapta spate a decedat iar conducătorul auto precum și pasagerul de pe locul stânga față au fost răniți grav.
În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 22 august a.c., orele 17.00, pe DC 152, pe raza comunei Grințieș s-a produs un accident rutier din care a rezultat decesul unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 44 ani din comuna Grințieș conducea un moped înregistrat pe DC 152, fără cască de protecție și fără a poseda permis de conducere, nu a adaptat viteza la condițiile de drum s-a dezechilibrat, a căzut pe partea carosabilă iar urmare a leziunilor suferite a decedat.
În cauză se efectuează cercetări.

În ziua de 21 august a.c., orele 08.30, pe DN 2 , pe raza comunei Săbăoani s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 53 ani din Bacău conducea un autoturism pe DN 2, la intersecția cu DJ 208 nu a adaptat viteza la schimbarea direcției de mers a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un parapet metalic. Urmare a producerii accidentului o pasageră minoră de 9 ani din autoturism a fost rănită ușor.
În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporala din culpă.

În ziua de 21 august a.c., orele 09.00, pe DJ 155G, pe raza comunei Bodești s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 23 ani din comuna Bodești conducea un autoturism pe DJ 155G a surprins și accidentat grav un pieton de 63 ani din comună care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.
În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporala din culpă.

În ziua de 21 august a.c., orele 09.25, pe raza localității Horia s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 55 ani din comună se deplasa cu o bicicletă pe strada Reconstrucției din comuna Horia a surprins și accidentat ușor un minor de 6 ani care, nesupravegheat, circula neregulamentar pe partea carosabilă. După producerea accidentului, biciclistul a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de polițiști la domiciliul său.
În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporala din culpă și părăsirea locului accidentului.

În ziua de 22 august a.c., orele 13.08, pe DJ 155J, pe raza comunei Grumăzești s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 36 ani din comuna Petricani conducea un autoturism pe DJ 155J a surprins și accidentat grav un pieton de 34 ani din comuna Grumăzești care se deplasa regulamentar.
În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporala din culpă.

În ziua de 22 august a.c., orele 18.57, pe DJ 207A, pe artera ocolitoare a municipiului Roman s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 43 ani din comuna Sagna conducea un autoturism pe DJ 207A nu a adaptat viteza de deplasare întrun segment de drum în curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un atelaj hipo. Urmare a producerii accidentului căruțașul în vârstă de 73 ani a fost rănit grav.
În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporala din culpă.

În ziua de 23 august a.c., orele 00.30, pe DN 15D, pe raza localității Girov s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 35 ani din Girov conducea un autoturism pe DN 15D a surprins și accidentat ușor un pieton de 23 ani care se deplasa pe acostamentul de pe marginea drumului. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind depistat de polițiști după aproximativ 3 ore, pe albia râului Cracău. În urma testării cu aparatul etilotest , s-a constatat că acesta se afla sub influența alcoolului.
În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporala din culpă conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe si părăsirea locului accidentului.

Comunicat al Politiei Neamt

 

PUBLICITATE