7 incendii stinse de pompieri, ieri, în Neamț

Incendiu vegetatie uscata sat/ com Timisesti, zona pod spre Cristesti.

Ca urmare a unui apel la 112 de la ora 13:58, pompierii târgnemțeni alături de pompierii voluntari din cadrul SVSU Timișești au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată ce s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 2 ha în comuna Timișești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

Incendiu vegetatie uscata – fosta Reconstructia – str. Muncii/str. Dimitrie Leonida din Mun. Piatra Neamt

Ca urmare a unui apel la 112 de la ora 15:46, pompierii pietreni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată ce s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 2000 mp pe strada Dimitrie Leonida în municipiul Piatra Neamț.
Focul deschis în spații deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Incendiu cos de fum sat Gura Vaii, com Girov.

A ars funingine din interiorul coșului de fum.

Incendiu sura (fanarie – depozit plante furajere) sat Poiana Humei, com. Oniceni.

Prin apel la 112, la ora 17:19, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu  produs la o anexă gospodărescă din satul Poiana Humei, comuna Oniceni.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Punctul de lucru Poienari (o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD) și SVSU Oniceni (o autospecială de stingere).

La sosirea forțelor de intervenție,  incendiul se manifesta generalizat la nivelul unui adăpost pentru plante furajere cu posibilitatea propagării la locuință.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars aproximativ o tonă de plante furajere și doi porci.
Jocul copiilor cu focul a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Incendiu casa de locuit, sat/ com. Timisesti.

La ora 20:56, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Timișești.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și pompierii voluntari din cadrul SVSU Timișești.

Incendiul se manifesta la acoperișul și în trei camere ale locuinței, cu posibilitatea propagării la anexele gospodărești.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. A ars acoperișul (construit din astereală din lemn și acoperit cu tablă) și bunurile materiale din interiorul celor trei camere).

Incendiul s-a produs, cel mai probabil,  din cauza unui scurtcircut (cablu electric defect.
Nu au fost victime.

Incendiu vegetatie uscata sat/ com. Savinesti – drumul spre D-va Deal, langa calea ferata

Ca urmare a unui apel la 112 de la ora 17:44, pompierii pietreni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată ce s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 4000 mp în localitatea Dumbrava Deal, comuna Dumbrava Roșie.
Focul deschis în spații deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

Incendiu cos de fum sat/ com. Horia.

A ars funingine din interiorul coșului de fum.

PUBLICITATE