6 persoane reținute de polițiștii nemțeni după ce s-au luat la bătaie

Poliția a reținut șase persoane după ce acestea s-au luat la bătaie duminică seara în localitatea Izvoru.

Potrivit poliției, încăierarea a izbucnit în jurul orei 21:40, între mai multe persoane din localitățile Izvoru, Ion Creangă și Giurgeni. Persoanele implicate s-au lovit reciproc cu mai multe obiecte contondente, tulburând astfel liniștea și ordinea publică.

„La data de 17 iulie, polițiștii din cadrul Secției de Politie Rurală Ion Creangă s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că pe un drum public, din localitatea Izvoru, a avut loc un conflict în care au fost implicate mai multe persoane.

În urma documentării activității infracționale a rezultat faptul că, la data de 16 iulie, în jurul orei 21:40, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict izbucnit spontan, între mai multe persoane, din localitățile Izvoru, Ion Creangă și Giurgeni a avut loc o altercație, persoanele în cauză lovindu-se reciproc cu mai multe obiecte contondente, tulburând astfel liniștea și ordinea publică.

În urma investigațiilor desfășurate de polițiști, persoanele în cauză au fost identificate și depistate de polițiști, care le-au condus la sediul poliției pentru audieri.” – a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Față de 6 persoane cu vârste cuprinse între 16 și 37 de ani, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi, aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE