589 posturi vacante la bursa locurilor de muncă în Piatra-Neamț, Roman și Târgu-Neamț (20 octombrie)

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt  va organiza vineri 20 octombrie 2017 Bursa locurilor de munca pentru absolventi, activitate ce se va desfasura in Piatra Neamt la Centrul de Formare Profesionala din Piata M Kogalniceanu, nr. 1-3, in Roman la cantina Liceului „Vasile Sav” din bdul. Republicii, nr. 46 iar in Targu Neamt la sediul Agentiei locale din str. Stefan cel Mare, nr. 66, incepand cu ora 9.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

In cadrul bursei vor avea loc intalniri directe intre angajatorii ofertanti de locuri de munca si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca sau a celor care doresc sa schimbe locul de munca pe care-l au la momentul respectiv, cadru in care se vor face cunoscute conditiile necesare pentru angajare si in functie de indeplinirea acestora se va stabili angajarea sau programarea pentru proba de lucru.

Pana la aceasta data au confirmat participarea un numar de 64 de agenti economici care vor oferi 589 locuri de munca vacante in domenii ca industria textila, industria mobilei, servicii, constructii, din care 19 pentru cei cu studii superioare.

Precizam ca aceste date sunt intermediare. – Informează AJOFM Neamț

PUBLICITATE