53 de șoferi au rămas pietoni în acest weekend

În perioada 29 aprilie – 1 mai, polițiștii au organizat acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii publice. Au fost constatate aproximativ 60 de infracțiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii au reținut 53 de permise de conducere.

În perioada de referință, la nivelul județului Neamț nu au fost înregistrate evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii și siguranței publice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au constatat, în cele trei zile, aproximativ 60 de infracțiuni, fiind depistate în flagrant delict 15 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni.

De asemenea, polițiștii au intervenit la aproximativ 300 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

Totodată, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, au fost aplicate peste 500 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 255.100 de lei.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere și fluidizarea traficului, polițiștii rutieri au fost prezenți, zilnic, în teren și au acționat cu aparatele radar din dotare. În urma acțiunilor desfășurate, au fost reținute 53 de permise de conducere și 19 certificate de înmatriculare.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

PUBLICITATE