De zilele orașului Piatra-Neamț 50 de polițiști vor asigura un climat de ordine și siguranță publică


De Zilele Orașului Piatra Neamț, 50 de polițiști vor acționa pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La nivelul Poliției mun. Piatra Neamț s-a dispus suplimentarea dispozitivului de ordine si sigurantă publică în acest week-end, în care sunt serbate Zilele Orașului și sunt organizate manifestări cultural-arstistice.

Astfel, 37 de polițiști din cadrul structurii de ordine publică și poliția de proximitate și 6 polițiști de investigații criminale vor acționa pe linia prevenirii şi combaterii infracțiunilor de furt, a infracțiunilor stradale și a faptelor cu violență.

Acțiunile dispuse urmăresc creșterea gradului de siguranță a cetățenilor, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, de natură contravențională/penală, asigurarea respectării legii prin întărirea prezenţei echipelor de patrulare în mediile/zonele de interes operativ și cu risc criminogen.

Totodată, pe linia respectarii regimului rutier și fluidizarea circulației, 6 polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț vor acționa, în acest weekend, cu trei autospeciale de poliție.

Polițiștii rutieri vor supraveghea traficul rutier și vor asigura buna desfășurarea a evenimentului “Masa critică a biciclistilor sărbătoresc Ia Românească “ desfășurat astăzi în intervalul orar 18-20. Traseul parcurs de biciclisti, respectiv P-ța Stefan cel Mare-Hotel Ceahlău-Muzeul de Istorie-Spital-str.Orhei-str.Dărmănesti-str. 1Decembrie-str. Petru Rareș-str. Ștefan cel Mare-str. Eroilor- bd.Decebal-pod Căprioara-ștrand, va fi asigurat de un echipaj de poliție rutieră, o patrulă de poliție locală și efective de jandarmi.

Facem un apel către organizatorii și persoanele implicate în acest eveniment să nu permită participarea unor minori cu vârste sub 14 ani, care pot fi expuși unor riscuri, creând astfel situații neplăcute.

PUBLICITATE