5 sancțiuni pentru nepurtarea măștii sau nerespectarea carantinei în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale M.A.I. au  desfășurat acțiuni informativ-preventive, împreună cu celelalte instituții implicate, sub autoritatea Instituției Prefectului, pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Au fost organizate 4 acțiuni punctuale, în sistem integrat, pentru prevenirea şi combaterea pandemiei de Covid-19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cadrul acțiunilor din ultimele 24 de ore, poliţiştii au verificat aproximativ 280 obiective de interes, fiind legitimate 820 de persoane. Totodată au fost verificate 24 de mijloace de transport persoane.

Pentru abaterile constatate polițiștii au aplicat 5 sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecție individual și a celor privind carantina/izoloarea în valoare de 1.000 lei. (4 avertismente pentru nepurtarea măștii de protecție și o amendă de 1.000 de lei pentru nerespectarea carantinei)

Poliţiştii şi celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu se vor afla în continuare la datorie pentru a informa cetățenii despre măsurile legale stabilite la nivel național pentru prevenirea și limitarea riscului de răspândire a virusului SARS-CoV-2 și pentru a verifica modul în care acestea sunt respectate.

PUBLICITATE