5 lucruri pe care NU le știai despre bărbați

Fara indoiala, asa cum barbatii cred despre femei ca sunt greu de inteles, cele din urma ii considera pe acestia si mai greu de descifrat. Insa, fiecare reprezentanta a sexului frumos, trebuie sa afle cateva lucruri esentiale despre barbati, inainte de a se supara din pricina lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, in acest articol iti vom descrie cateva lucruri pe care nu le stiai despre barbati, dar de care trebuie sa devii constienta pentru a avea o relatie foarte buna cu iubitul tau.

Iata cateva lucruri pe care NU le stiai despre barbati:

  1.      Nu suporta sa fie batuti la cap.

Daca iti place sa insisti pe anumite subiecte si sa il intrebi zilnic despre acestea, nu vei face altceva decat sa il enervezi. Un barbat, cu cat va fi mai cicalit, cu atat va reactiona mai putin la ceea ce iti doresti. Asadar, indiferent de moment, fii intelegatoare si nu ii reprosa continuu ceea ce nu iti convine, intrucat relatia voastra se va termina curand.

  1.      Nu le place sa fie intrerupti atunci cand fac ceva.

Fara indoiala, barbatilor nu le place sa fie intrerupti, indiferent ca se afla intr-o discutie cu prietenii, ca pun bilete la pariuri sau ca lucreaza. Mai mult, intreruperile dese ii frustreaza si tind sa se inchida in propria lor carapace. Din aceasta cauza, comunicarea in cuplu poate deveni mult mai dificila.

  1.      Nu renunta usor la pasiunile lor.

Pasiunea intotdeauna va ocupa un loc fruntas pentru un barbat. De aceea, trebuie sa fii constienta ca intre a merge la meciul de fotbal al echipei preferate si a merge in parc, intotdeauna prima varianta va fi cea aleasa. Insa nu trebuie sa il schimbi, ci sa il intelegi si, cine stie, poate unele pasiuni vor deveni comune.

  1.      Nu sunt mereu buni ascultatori.

Intotdeauna o femeie va intelege mult mai bine o alta femeie, motiv pentru care nu trebuie sa te enervezi daca partenerul tau este distras de altceva, daca te plangi continuu, de totul din jur. Sigur ca trebuie sa ii impartasesti gandurile si problemele pe care le ai, insa este necesar un echilibru in toate. Mai mult, propriile griji, pe care nu le impartasesc mereu pentru a nu ingrijora persoanele dragi, pot fi vinovate de aceasta neatentie

  1.      Nu se ataseaza la fel de repede precum femeile.

Reprezentantii sexului tare sunt mult mai rationali, motiv pentru care le este mai dificil sa se ataseze repede de o persoana. De aceea, abia dupa ce o cunosc bine si rationeaza cu ea, cu ideile sale, va incerca sa se apropie de aceasta si se va atasa. Bineinteles, odata cu aparitia acestui sentiment vor aparea si semnele afectiunii.

Asadar, barbatii nu suporta sa fie batuti la cap sau sa fie intrerupti frecvent atunci cand sunt concentrati pe ceva anume. Mai mult, ascultarea activa nu este punctul lor forte. De asemenea, ei nu renunta usor la pasiunile lor si se ataseaza mult mai greu comparativ cu reprezentantele sexului frumos. Daca esti curioasa care sunt cele mai des intalnite pasiuni ale barbatilor, poti sa vezi aici o lista cu acestea.

PUBLICITATE