5 lucruri nebune mai puțin știute despre Premier League

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Premier League este unul dintre cele mai mari campionate din lume, dar nu trebuie să mire pe nimeni lucrul acesta pentru că până la urmă Anglia este țara care a inventat fotbalul. Odată cu trecerea la formatul actual s-au întâmplat tot felul lucruri care vor rămâne în istoria fotbalului. În acest articol îți prezentăm cinci dintre ele.

Oamenii adoră să se uite la fotbal din mai multe motive. Unora doar le place să vadă echipe de top sau doar vor să parieze pe fotbal datorită nenumăratelor platforme online. Cu un simplu click pe link https://frankcasino.ro/ro/betting pasionații de pariuri au acces către o gamă variată de opțiuni. De asemenea, creșterea sportului rege se datorează într-o mare măsură și faptului că tot mai multe case de pariuri online investesc enorm în campionate precum este Premier League.

Echipe de top, transferuri de miliarde de dolari și multe altele nu ar fi fost posibile fără sponsori puternici în spate. Din punct de vedere financiar, Premier League este de departe cel mai puternic campionat. Cu toate acestea există și o latură plăcută a campionatului Angliei. S-au înregistrat recorduri și lucruri nebune făcute de jucători care se identifică cu istoria fotbalului mondial și oamenii își vor aduce mereu aminte.

Iată 5 lucruri ciudate pe care poate nu le știai despre campionatul Angliei:

Mario Balotelli are o singură pasă de gol în Premier League

În prezent jucător al echipei FC Sion în cel de-al doilea eșalon competițional al Elveției, Mario Balotelli a fost cândva la cel mai înalt nivel. A făcut parte din componența echipei Manchester City la meciul antologic câștigat cu scorul de 3-2 în ultima etapă și care i-a adus titlul. Tot în acel meci, Mario Balotelli a reușit singura sa pasă de gol în campionatul Angliei. Sergio Aguero este jucătorul care a avut privilegiul de a marca din pasa atacantului italian.

Rooney, Bale și Kevin Davies sunt singurii care au înscris un gol, un autogol și au pasat decisiv în același meci

De la implementarea noului format care datează de 33 de ani s-au înregistrat tot felul de recorduri pozitive sau negative. Unul dintre ele îi are în prim-plan pe Wayne Roney, Gareth Bale și Kevin Davies. Ei sunt cei trei jucători care au reușit ca într-un singur meci să înscrie în proprie poartă, să înscrie în poarta adversarului și să ofere o pasă de gol.

Cel mai înlocuit jucător este Ryan GIggs

Unul dintre jucătorii care se identifică cu Manchester United este și Ryan GIggs. Galezul care urmează ca anul acesta să împlinească 50 de ani a jucat la juniorii diavolilor roșii și apoi a jucat preț de 24 de ani pentru gruparea de pe Old Trafford. În cele 672 de apariții a înregistrat și foarte multe meciuri în care a fost înlocuit. Drept urmare, Ryan Giggs este jucătorul care a fost înlocuit de cele mai multe ori (134).

Alan Shearer a ratat cele mai multe penalty-uri 

Ajuns la 53 de ani, englezul Alan Shearer a evoluat de-a lungul timpului doar în Anglia și preț de 559 de meciuri a evoluat pentru Southampton, Blackburn Rovers și Newcastle United. Din 1998 și până în 2006 cât a fost jucător activ a devenit jucătorul cu cele mai multe penalty-uri ratate din carieră. De unsprezece ori nu a putut introduce mingea în poartă când a executat un penalty. Ce este drept, același jucător a transformat și cele mai multe lovituri de 11 m (56).

Paul William Robertson este portarul cu cele mai multe pase decisive

Rareori se întâmplă ca portarii să iasă din propria jumătate, să înscrie sau să paseze decisiv. Însă, când vine vorba despre Premier League au existat și portari mult mai curajoși precum și Paul Robertson a fost. În cele 424 de meciuri în care a evoluat pentru Leeds United, Tottenham Hotspur, Blackburn Rovers și Burnley a marcat un gol și a oferit cinci pase decisive. Totodată, englezul care s-a retras din activitate din 2017 a marcat, a obținut un penalty și a pasat decisiv în Premier League.

Anglia are nenumărate sporturi interesante, dar fotbalul este și va rămâne pe primul loc. Premier League a oferit foarte multe oamenilor pasionați de sport, iar evenimentele prezentate în cadrul acestui articol sunt doar o parte din lucrurile mai puțin știute de fanii din întreaga lume.

PUBLICITATE