5 Avantaje pe care ti le aduce o firma de servicii funerare NON-STOP

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Plecarea dintre noi a unei persoane apropiate este un moment apasator, de o profunda tristete. In aceste clipe grele, ne putem usor lasa cuprinsi de deznadejde, asadar depindem de sprijinul familiei si al celor dragi pentru a putea trece cu bine peste. Cu toate acestea, uneori stresul, grijile sau alte probleme ne pot da peste cap toate planurile, de aceea este important sa facem apel la o firma de servicii funerare NON-STOP, de indata ce s-a produs tragicul eveniment.

In prezent, casele de pompe funebre ne vor putea veni in ajutor cu o serie de facilitati, recomandate pentru depasirea acestor clipe funeste. Astfel, pe langa planificarea si organizarea inmormantarii, o firma de servicii funerare NON-STOP va fi alaturi de noi in aceste momente grele, ingrijindu-se cu profesionalism si empatie de tot ce tine de o inmormantare. Din acest motiv, v-am pregatit o serie de 5 avantaje pentru a face apel la o firma de servicii funerare NON-STOP:

  1. Rezolvati rapid formalitatile ce tin de un deces

In societatea de astazi exista o serie stricta de formalitati legale ce trebuie indeplinite. Astfel, este important ca cineva de langa noi sa cunoasca toate aceste detalii si sa fie la curent cu ultimele modificari din codul legii. De aceea, o firma de servicii funerare NON-STOP va pune la dispozitie un specialist care sa constate cat mai rapid decesul, pentru a se putea intocmi certificatul aferent si a obtine ajutorul de deces. Pe langa acest serviciu, o firma de servicii funerare este alaturi de dumneavoastra si va pune la dispozitie o serie de alte facilitati:

– intocmirea actelor pentru inhumare sau incinerare;

– obtinerea avizelor necesare de la SANEPID si Procuratura;

– intocmirea actelor necesare pentru repatriere sau expatriere, pentru cazurile speciale;

– realizarea dosarului pentru ajutorul de inmormantare, acolo unde este cazul;

– obtinerea unui loc de veci si reconditionarea acestuia.

  1. Obtineti usor ajutorul de deces, acordat in baza talonului de pensie

In cazul in care aveti intrebari referitoare la obtinerea ajutorului de deces, puteti apela cu succes firma dumneavoastra de servicii funerare NON-STOP, care va va raspunde cu promptitudine tuturor solicitarilor. Astfel, pentru obtinerea rapida a acestui ajutor de deces, veti avea nevoie de mai multe documente atestatoare, obtinute de firma de servicii funerare. Va trebui sa aveti asupra dumneavoastra talonul de pensie, un buletin sau o carte de identitate si o dovada a legaturii dumneavoastra cu persoana decedata.

  1. Nu trebuie sa mai parcurgeti etapele dureroase din organizarea inmormantarii

Cadrul legislativ din prezent presupune ca persoana decedata sa fie imbalsamata de catre un specialist, ce va fi pus la dispozitie de catre firma de servicii funerare. Aceasta operatiune delicata este una dintre cele mai importante sarcini ce trebuie indeplinite inainte de inmormantare.

  1. Faceti economie de timp si energie

O firma de servicii funerare NON-STOP va putea interveni rapid in cazul schimbarilor ce pot avea loc pe parcurs. Astfel, aveti parte de profesionalism la orice ora din zi sau din noapte, fara a trebui ca dumneavoastra sa va schimbati planurile sau sa faceti alte angajamente. Aveti astfel parte de timp pe care il puteti petrece alaturi de cei dragi dumneavoastra.

  1. Beneficiati de serviciile expertilor

Pe langa cele descrise mai sus, o firma de servicii funerare NON-STOP  va ofera o gama variata de avantaje, pentru a facilita trecerea in nefiinta a persoanei decedate. Astfel, profesionistii in organizarea inmormantarilor va pot pune la dispozitie urmatoarele:

– candele, lumanari, precum si alte articole religioase;

– coroane, jerbe si buchete de flori pentru inmormantare ;

– sicriu, garnituri si cruce;

– catafalc cu lumini si capac frigorific, la cerere;

– prosoape, batiste, esarfe;

– coliva, colaci, pachete cu produse alimentare, de post sau de dulce;

– organizarea pomenii la cimitir sau la restaurantul firmei de servicii funerare etc.

PUBLICITATE