4 șoferi s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinși beți la volan

Miercuri, 14 iunie, în jurul orei 17:30, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier în localitatea Agapia, polițiștii au depistat în trafic un bărbat de 33 de ani, din Agapia, care emana halenă alcoolică.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tot miercuri, în jurul orei 17:50, polițiștii au depistat pe DN12 C, în localitatea Neagra, un autoturism condus de un bărbat, de 41 de ani, din Dămuc.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,49mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în jurul orei 19:50, au depistat în trafic pe strada Mihai Viteazul din Târgu-Neamț, un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 14 spre 15 iunie, în jurul orei 00:05, polițiștii au depistat în trafic, pe strada Petru Movilă din municipiul Piatra-Neamț, un bărbat de 37 de ani, din Pângărați.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE