4 șoferi, prinși beți la volan. Printre ei, o tânără de 19 ani

Patru șoferi s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinși de polițiștii nemțeni conducând sub influența alcoolului. Printre ei se află și o tânără de 19 ani.

La data de 29 aprilie, în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier, în municipiul Roman, au depistat pe bulevardul Roman Mușat, o tânără de 19 ani, din localitatea Horia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 29 aprilie, în jurul orei 22:10, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au depistat în trafic, DN12C, în localitatea Bicazu Ardelean un bărbat, de 32 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași dată, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Târgu-Neamț, în timp ce executau activități de supraveghere și control a traficului rutier, în localitatea Petricani, au depistat în trafic un bărbat, de 52 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 30 aprilie, în jurul orei 12:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români au depistat în trafic, DJ 159B, în localitatea Bahna, un bărbat, de 62 de ani, din localitatea Horia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile prezentate, polițiștii au întocmit dosare penal, continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE