4 de „DA” pentru o tânără din Piatra-Neamț, la „Românii au Talent”. „Eu sunt șocat” i-a spus Mihai Petre

Olivia Alexandru, o tânără de 14 ani, din Piatra-Neamț, a trezit emoţii puternice juriului Românii au Talent la ediția din această seară.

Olivia nu este străină de scena concursurilor postului de televiziune. Ea a participat și în urmă cu doi ani, la Vocea României Jr., unde a reușit performanța de a ajunge până în finală. (vezi articolul AICI).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Chiar dacă Andra a recunoscut-o încă de la apariție, Olivia a reușit să o dea pe spate atât pe ea cât și pe jurați, emoționând și publicul cu prestaţia sa.

Nu a fost o surpriză că juriul i-a oferit 4 de „DA” Oliviei, felicitând-o pentru performanţă.

„Ai o voce foarte frumoasă, un timbru extrem de cald.” – i-a spus Andi Moisescu

„Sunt foarte bucuros de câte ori constat că sunt copii care la vârsta asta își confirmă talentul. Sper să ți se întâmple numai lucruri frumoase.” – a fost mesajul lui Florin Călinescu.

„Eu sunt șocat. E prima dată când te văd și maturitatea actului artistic mă izbește profund. Sincer, pentru mine, în acest moment, ești numărul preferat în categoria muzică.” – a fost mesajul cu care a emoționat-o Mihai Petre.

„Sunt foarte bucuroasă să te revăd, să vad cât de frumos ai evoluat, mi-a plăcut de tine, deși nu erai în echipa mea (la Vocea României Jr. – n.red). Te-am văzut un copil ambițios și văd că ai rămas la fel de ambițioasă și muncitoare. Îmi place foarte mult cum ai crescut. Felicitări!” – i-a transmis și Andra.

Vezi video AICI – protvplus.ro/emisiuni/romanii-au-talent

PUBLICITATE