4 bărbați din Bangladesh, depistați în situații ilegale de polițiștii de imigrări din Neamț (FOTO)

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 36 de ani, toți din Bangladesh, au fost depistați în situații ilegale de polițiștii de imigrări din Neamț, joi, 11 mai, ca urmare a unei acțiuni în cooperare cu polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Neamț.

Au fost controlate trei societăți comerciale.

Ca urmare a verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele în cauză au intrat legal în România, în scop de muncă, însă la momentul depistării desfășurau activități lucrative într-un alt scop decât cel pentru care au primit avize de muncă.

Polițiștii de imigrări au luat măsura revocării dreptului de ședere prevăzut prin viză și au emis decizii de returnare cu termen de plecare voluntară în 15 zile.

De asemenea, la ieșirea din țară, pe numele acestora va fi instituită măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, pentru o perioadă de 6 luni.

Totodată, reprezentantul societății comerciale a fost invitat la sediul structurii de imigrări, în vederea clarificării situației.

PUBLICITATE