3 tineri răniți în accindentul din Roznov. Polițiștii au stabilit cauza (FOTO)

Trei tineri au fost răniți în accidentul rutier ce a avut loc în această seară, în jurul orei 21:00, în Roznov, în zona „Balan”, spre Ruseni, comuna Borlești

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamțm din primele cercetări efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Neamț a reieșit că, în timp ce o tânără de 19 ani, din Săvinești, conducea un autoturism pe DJ 156 A, în orașul Roznov, din direcția Roznov-Borlești, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ambilor conducători auto și a unui tânăr de 27 de ani, din Borlești, pasager în autoturismul condus de tânăra în cauză.

De asemenea, aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din cauza leziunilor suferite, cel de-al doilea conducător auto nu a putut fi testat alcoolscopic.

Victimele au fost preluate și transportate la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier.

PUBLICITATE