3 nemțeni, condamnați la închisoare, depistați de polițiști

Un bărbat din Dulcești, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an, pentru lovire sau alte violențe, a fost depistat de polițiști.

La data de 16 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat de 47 de ani, din Dulcești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cel în cauză a fost condamnat de Curtea de Apel Bacău la o pedeapsă de 1 an de închisoare pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În fapt, la data de 27 noiembrie 2018, cel în cauză a lovit cu un obiect contondent, cu pumnii și cu picioarele, un bărbat, în timp ce se aflau pe islazul din localitatea Dulcești.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

La data de 16 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală TÎrgu Neamț au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii emise pe numele a doi bărbați de 44, respectiv 57 de ani, din Vînători-Neamț și Răucești.

Bărbatul din Răucești a fost condamnat de Tribunalul Neamț  la o pedeapsă de 3 ani și 7 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de complicitate la evaziune fiscală.

În fapt, acesta, împuternicit al unei societăți comerciale, a ajutat un bărbat de 44 de ani și o altă societate comercială, să înregistreze în contabilitate cheltuieli nereale, printr-o factură ce reprezenta livrări fictive de materiale de construcții, în valoare de 372.000 de lei.

Bărbatul de 44 de ani, din Vînători-Neamț a fost condamnat de Tribunalul Neamț  la o pedeapsă de 3 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală.

În fapt, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, a înregistrat în contabilitatea firmei cheltuieli nereale, reprezentând achiziții fictive de materiale de construcții.

Polițiștii i-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

PUBLICITATE