3 morți și 3 răniți în accidentul de astăzi din Neamț (FOTO)

Trei persoane decedate (între care un copil) și alte trei persoane rănite este bilanțul accidentului rutier ce a avut loc astăzi, 22 mai, în jurul orei 13:00, pe drumul DN2 (E85), în localitatea Secuieni.

Cauza accidentului rutier, potrivit primelor date oferite de polițiști, este depășirea neregulamentară (mașina volkswagen în care se aflau victimele decedate, ce se deplasa din direcția Bacău spre Roman, ar fi inițiat o manevră de depășire pătrunzând pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune cu autoutilitara și autoturismul.).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cele trei persoane decedate sunt din municipiul Roman (bărbatul 66 de ani, femeia 31 de ani și copilul 3 ani – bunic, mamă, fiu)

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, un autoturism condus de o femeie de 31 de ani, din Roman, ce se deplasa din direcția Bacău spre municipiul Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 33 de ani, din județul Bacău.

Ulterior autoutilitara ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani, din Trifești, ce se deplasa din direcția Roman spre Bacău.

Din nefericire în urma evenimentului rutier a rezultat decesul a trei persoane din primul autoturism, respectiv conducătoare auto și doi pasageri cu vârste de 3, respectiv 56 de ani, din municipiul Roman și rănirea altor trei persoane, respectiv cei doi conducători auto de 33 și 41 de ani și a unei pasagere, în vârstă de 38 de ani, din autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.” – a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

Reamintim că la fața locului au intervenit echipajele ISU Neamț și a fost activat PLANUL ROȘU de intervenție.

Toate cele 3 persoane decedate se aflau în același autoturism și a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

Circulația rutieră pe sectorul de drum unde a avut loc incidentul a fost blocată.

PUBLICITATE