3 morți în accidentul din această seară de la granița județelor Neamț și Iași (FOTO)

Trei persoane au decedat în această seară după un grav accident rutier ce a avut loc pe DN2-E85, în afara localității Gherăieștii Noi, la granița cu județul Iași.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 19:00, când în urma impactului unei motociclete cu o bicicletă, în care au fost trei persoane implicate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri și de la Serviciul de Ambulanță, inclusiv un elicopter SMURD.

Când au ajuns la fața locului, echipajele de intervenție au constatat că o persoană era decedată, iar pentru alte două s-au început manevrele de resuscitare. Din nefericire, acestea nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că între o motocicletă pe care se aflau 2 persoane și o bicicletă ar fi avut loc o coliziune, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul celor trei persoane.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.” – a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Traficul rutier în zonă a fost blocat pe ambele sensuri de mers.

Potrivit surselor noastre, femeia de pe bicicletă avea 58 ani, județul Iași. Pe motocicletă, era o femeie și un bărbat (soț și soție) din Gherăești.

„La ora 19:00, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui eveniment rutier în care au fost implicate o motocicletă și o bicicletă în comuna Gherăești, localitatea Tețcani (la limita cu județul Iași – localitatea Iugani din comuna Mircești).

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri (o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD TIM și EPA) și SAJ Roman , dar și de la Detașamentul de pompieri Pașcani. A fost solicitat și elicopterul SMURD.

Ajunși la locul producerii evenimentului, echipajele de intervenție au identificat o femeie de 30 de ani fără semne vitale și alte două persoane în stare de inconștiență. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare.

Din păcate cele două victime, un bărbat de 38 de ani și o femeie de 57 de ani, nu au răspuns manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanța SMURD TIM declarând decesul acestora.

Pompierii au acționat și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.” – a transmis ISU Neamț

PUBLICITATE