3 mari avantaje pe care le obții dacă folosești fumigene colorate la ședința foto pentru nuntă!

Ziua nuntii este cea mai importanta din viata oricarei femei si fiecare detaliu trebuie pregatit cu mult timp inainte, pentru ca totul sa iasa perfect, atat pentru mire si mireasa, cat si pentru ceilalti invitati. Pe langa data si locul evenimentului, rochia miresei si costumul mirelui, meniul si tortul, dar si alegerea DJ-ului, un aspect foarte important il reprezinta fotograful si, mai ales, accesoriile folosite in timpul sedintelor foto.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Unele cupluri opteaza pentru varianta clasica, facand poze la cununia civila, la biserica, la restaurant, dar si in casele celor doi tineri insuratei, in timp ce acestia sunt ajutati sa se pregateasca de catre cavalerii si domnisoarele de onoare. Alte perechi, ceva mai nonconformiste, pot alege sa se pozeze intr-un parc de distractii sau in alt loc apreciat de amandoi si pot chiar opta pentru o sedinta foto „trash the dress”.

In cazul in care faci parte din cea de-a doua categorie, unul dintre cele mai apreciate accesorii pe care le poti folosi in timpul sedintei foto este reprezentat de fumigene colorate. Acestea sunt printre cele mai sigure si „inofensive” materiale pirotehnice, iar efectul vizual pe care il pot oferi fotografiilor tale este unul extrem de spectaculos.

Iata in continuare care sunt principalele motive pentru care ar trebui sa folosesti fumigene colorate in timpul sedintei foto dinainte sau de dupa nunta:

  1. Efectul vizual este garantat. Denumirea fumigenelor colorate arata foarte clar cu ce se „ocupa” aceste articole pirotehnice: au culori foarte puternice si scot mult fum. Practic, in cazul in care acestea sunt aprinse in spatele sau in jurul mirilor, munca fotografului este mult mai usoara. El nu mai trebuie sa aleaga cu atat de multa grija cadrul, deoarece acesta va fi acoperit de fum. In plus, fumigenele adauga culoare oricarei fotografii, atat la propriu, cat si la figurat. Avand in vedere ca la magazinele autorizate de materiale pirotehnice, precum Ekopiro, gasesti fumigene colorate in zeci de nuante, posibilitatile sunt nelimitate.

  2. Fotografiile vor fi mult mai „vii”. In foarte multe fotografii de nunta, mirii si invitatii sunt destul de rigizi, din mai multe motive. In primul rand, ei nu vor sa strice solemnitatea evenimentului, mireasa poate fi coplesita de emotii, barbatii invitati se pot simti constransi de costume, iar femeile – de pantofii cu toc inalt. In momentul in care folosesti fumigene colorate pentru sedinta foto de nunta, nu adaugi doar culoare, ci si „viata” fotografiilor tale. Asta pentru ca este imposibil sa nu zambesti si sa mentii o postura rigida in momentul in care ai aceste articole pirotehnice in mana.

  3. Invitatii vor fi incantati sa participe la sedinta foto. Daca sedinta foto este una clasica, cel mai probabil majoritatea invitatilor, poate chiar si cavalerii si domnisoarele de onoare, vor participa doar din obligatie si nu se vor bucura cu adevarat de aceste momente. Pe de alta parte, daca adaugi fumigenele colorate in ecuatie, acestia vor fi mult mai incantati, vor interactiona unii cu ceilalti si poate chiar vor veni cu idei originale pentru sedinta foto.
PUBLICITATE