2019 se anunță un an plin de mișcare

Ti-ai propus sa incepi noul an cu o schimbare de ritm sau iti doresti sa petreci mai mult timp in natura?

Aerul curat si miscarea au un rol important in dezvoltarea unui organism sanatos iar o noua pasiune activa iti poate imbunatati nu doar sanatatea ci si starea de spirit. Dar practicarea unui sport in ziua de astazi te duce cu gandul la achizitia de echipament – ce sa alegi, care sunt cele mai potrivite sau cele mai bune si mai ales care sunt costurile?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cei de la Maia Outdoor iti recomanda sa te echipezi intotdeauna corespunzator activitatii si sezonului in care te aventurezi. Echipa de la Maia iti ofera consiliere si echipamente daca vrei sa mergi in drumetie pe munte sau cu cortul, daca vrei sa te cateri, sa schiezi sau, de ce nu, sa cuceresti cele mai inalte varfuri.

Tot ei spun ca echipamentele tehnice outdoor nu trebuie sa fie neaparat costisitoare si in plus nu e obligatoriu sa le cumperi pentru a te bucura de o zi activa. Le poti inchiria.

De la Maia Outdoor poti inchiria:

  • Echipamente pentru sporturile de iarna: skiuri, placi snowboard, clapari si boots
  • Accesorii pentru drumetie: coltari si pioleti
  • Echipamente pentru Via Ferrata: hamuri, casti si lonje speciale pentru traseele din zona
  • Echipamente pentru camping: corturi, saci de dormit si rucsaci

Daca esti deja schior tot la Maia Outdoor iti poti face service la echipament: ceruit, ascutit canturi si reparatii la talpa dar si montare si reglare de legaturi.

Si daca iti doresti propriul echipament il poti achizitiona din magazine sau online, unde ai posibilitatea sa il achiti in rate.

Mai multe detalii AICI.

Pentru 2019 echipa Maia Outdoor te invita sa FII ACTIV si iti spune inainte de toate: “Tu Traieste-ti Pasiunea…de echipamente ne ocupam noi”.

La Multi Ani si Carari cu soare

PUBLICITATE