Două accidente rutiere cu victime au avut loc, ieri, pe drumurile nemțene

La data de 08.09.2015, orele 12.50, pe str. Petru Rareş din Piatra Neamţ a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton. Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului se pare că în timp ce un tânăr de 16 ani circula pe o bicicletă pe strada Petru Rareș, a surprins și accidentat un bărbat de 63 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecere de pietoni.
Ambii participanți la trafic au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ pentru biciclist şi pozitiv pentru victimă.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 08.09.2015, în jurul orei 23.40, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DN 12C, în localitatea Bicaz Chei, a avut loc un accident de circulație, în urma căruia a rezultat rănirea a trei persoane.
Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 21 ani din Bicaz Chei, conducea un autoturism pe DN 12C având direcția de mers Lacu Rosu-Bicaz Chei, la ieșirea dintr-o curbă la dreapta, pe o porțiune de drum ușor în pantă, nu ar fi adaptat viteza de circulație, a pierdut controlul autoturismului și a părăsit partea carosabilă, izbindu-se de un podeț din beton, după care a ricoșat într-un stâlp și în gardul unui imobil. În urma accidentului,conducătorul auto și doi tineri de 18 și 20 de ani, aflați în autoturism au suferit vătămări corporale, fapt pentru care au fost transportați cu ambulanţa la Spitalul Județean Neamt pentru acordare de îngrijiri medicale.
În urma cercetării efectuate la fața locului s-a stabilit că atât șoferul cât și pasagerii nu ar fi folosit centurile de siguranţă. Datorită traumatismelor suferite, conducătorul auto nu a putut fi testat alcoolscopic, urmând a se stabili dacă se afla sub influența alcoolului, prin recoltare de probe biologice.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comunicat al Politiei Neamt

 

PUBLICITATE