2.500 de puieți plantați de liderii PSD Neamț

Social-democrații nemțeni au participat ieri, 7 aprilie, la o acțiune de împădurire a Dealului Bulubești (Dumbrava), de pe raza Ocolului Silvic Târgu-Neamț prin plantarea a aproximativ 2.500 de puieți plantați de liderii PSD Neamț.

Activitatea acestora face parte din campania națională „PSD pentru o Românie verde”, prin care își propun, la nivel național, plantarea a cel puțin 500.000 de puieți.

„Ne pasă de mediul în care trăim? Suntem conștienți că fiecare acțiune a noastră are efecte asupra naturii și asupra viitorului nostru?

Campania națională 𝗣𝗦𝗗 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗼 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗱𝗲, prin care ne propunem plantarea a cel puțin 500.000 de puieți la nivelul întregii țări, începe să își arate roadele.

Am participat cu foarte multă bucurie, alături de colegii mei din PSD Neamț, printre care colega mea din Camera Deputaților, Oana Bulai, Adrian Nita, prefectul județului Neamț, Daniel Harpa, primarul orașului Târgu Neamț, Apopei Vasile, viceprimar Târgu Neamț, Carmen Elena Nastasă, președinta Organizației Femeilor Social-Democrate din județul Neamț, la acțiunea de împădurire a Dealului Bulubești (Dumbrava), de pe raza Ocolului Silvic Târgu-Neamț prin plantarea a aproximativ 2.500 de puieți de paltin și cireș.

Îi felicit pe toți cei care s-au implicat în această acțiune. Vom continua să protejăm mediul în care trtăim.” – este mesajul deputatului Ciprian Șerban

„Vreau să cred că în viitor, România va fi verde și datorită nouă!

Astăzi, alături de colegii din PSD Neamț, am participat la o acțiune de împădurire pe raza Ocolului Silvic Târgu-Neamț, mai exact, pe Dealul Bulubești, în localitatea Dumbrava.

Vremea a fost prielnică și am reușit plantarea a circa 2.500 de puieți de paltin și cireș.

La nivel de țară, social-democrații vor planta în această primăvară peste 500.000 de puieți, în cadrul campaniei naționale „PSD pentru o Românie verde”.

Felicitări tuturor celor care au participat deja la această acțiune și succes celor care urmează!” – a transmis prefectul județului Neamț, Adrian Niță

PUBLICITATE