19 locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț la data de 12 februarie 2016

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Primăria Comunei Săbăoani, Județul Neamț, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice vacante, după cum urmează:
• 1 funcţie publică de inspector asistent în cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială;
• 1 funcţie publică de inspector asistent în cadrul Compartimentului de Urbanism;
• 1 funcţie publică de inspector asistent în cadrul Biroului Contabilitate, Financiar, Taxe şi Impozite;
• 2 posturi de poliţist local în cadrul Serviciului de Poliţie Locală;
• 1 funcţie publică de conducere şef Birou Poliţie Local.

Pentru mai multe detalii -> AICI


Primăria Oraşului Bicaz, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante, de:
– asistent medical comunitar;
– mediator sanitar.

Pentru mai multe detalii -> AICI


Primăria Comunei Costişa, judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere vacante, de şef Serviciu Voluntar pentru Situaţii dc Urgenţă, iu cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Comunei Costişa, judeţul Neamţ.

Pentru mai multe detalii -> AICI


Primăria Comunei Costişa, judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent medical comunitar debutant, în cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Comunei Costişa, judeţul Neamţ.

Pentru mai multe detalii -> AICI


Primăria Comunei Pipirig, judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de execuție contractuale vacante, de inspector.

Pentru mai multe detalii -> AICI


Direcţia de Sănătate Publică Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, de inspector superior, specialitatea medic de igienă, în cadrul Serviciului Control în sănătate publică – Compartimentul Inspecţia şi Controlul Factorilor de Risc din Mediul de Viaţă şi Muncă.

Pentru mai multe detalii -> AICI


Direcţia de Sănătate Publică Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I gradul profesional superior în cadrul Compartimentului Buget-Finanţe şi una de consilier principal, specialitatea psihologie, în cadrul Compartimentului Asistenţă Medicală şi Programe.

Pentru mai multe detalii -> AICI


Direcția Județeană pentru Cultură Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de casier.

Pentru mai multe detalii -> AICI


Primăria Comunei Săvinești, județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de paznic.

Pentru mai multe detalii -> AICI


Primăria Comuna Păstrăveni, judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie vacante, de conducător autospecială (şofer P.S.I.) în cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Păstrăveni (2 posturi).

Pentru mai multe detalii -> AICI


Primăria Comunei Borleşti, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de inspector de specialitate debutant în cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Comunei Borleşti.

Pentru mai multe detalii -> AICI

 

PUBLICITATE