19 locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 17 aprilie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 17 aprilie 2016

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un număr de 19 de posturi în administrația publică a județului Neamț sunt scoase la concurs la data de 17 aprilie 2016


Consiliul Județean Neamț organizează concurs de promovaree pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacantă, de director executiv al Direcţiei de Management.
Detalii -> AICI


Primăria Municipiului Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului contractual de execuție, vacant, de bibliotecar studii superioare, debutant, în cadrul Bibliotecii Municipale Roman.
Detalii -> AICI


Club Sportiv Municipal Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a posturilor contractual de execuție, temporar vacante, după cum urmează:
– 4 posturi de casier la Club Sportiv Municipal Roman – Serviciul Baze Sportive;
– 5 posturi de muncitor treapta II la Club Sportiv Municipal Roman – Serviciul Baze Sportive
Detalii -> AICI


Unitatea Militară 01407 din Piatra-Neamţ, Județul Neamț, Ministerul Apărării Naţionale organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului contractual de execuție, vacant, de îngrijitor.
Detalii -> AICI


Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector clasa I, grad profesional principal, din cadrul Serviciului Beneficii de asistenţă socială, programe de servicii sociale, incluziune socială, egalitate de şanse.
Detalii -> AICI


Primăria Municipiului Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă de inspector, clasa I, gradul profesional asistent în cadrul Serviciului situații de urgența. SSM, protecție civilă, compartiment SSM.
Detalii -> AICI


Unitatea Militara 02275 Balţateşti, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de referent debutant la Resurse umane.
Detalii -> AICI


Consiliul Județean Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacantă, de consilier, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Specializat de Transport – Autoritate de Autorizare, Direcţia Investiţii, Transporturi şi Infrastructură judeţeană.
Detalii -> AICI


Primăria Municipiului Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, astfel:
– 1 post de îngrijitor la Compartiment Personal Deservire – Direcţia Administrativă;
– 1 post de îngrijitor la bibliotecă;
Detalii -> AICI


Direcţia de Sănătate Publică a Județului Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției publice de execuție, temporar vacantă, de consilier, clasa I gradul profesional superior.
Detalii -> AICI

PUBLICITATE