18 locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 26 martie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 26 martie 2016

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un număr de 18 de posturi în administrația publică a județului Neamț sunt scoase la concurs la data de 26 martie 2016


Primăria Comuna Secuieni, judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției pubice de execuție, vacante, de consilier debutant.
Detalii -> AICI


Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a postului contractual de execuție, temporar vacant, de referent, treapta II, pentru implementarea Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară de la nivelul Biroului de Înregistrare Sistematică al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Neamţ.
Detalii -> AICI


Primăria Comunei Vânători Neamț, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului, după cum urmează:
1. inspector, clasa I, grad profesional asistent – Serviciul Financiar Contabil;
2. inspector, clasa I, grad profesional debutant – Biroul Impozite şi Taxe;
3. poliţist local, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Poliţia Locală;
4. inspector, clasa I, grad profesional asistent – Biroul Juridic, Reg. Agricol-Cadastru, Urbanism Transport Taxi.
Detalii -> AICI


Centrul de Îngrijire şi Asistenţă din Târgu Neamţ, Județul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea  funcțiilor contractuale de execuție vacante, astfel:
1. şofer -1 (un) post vacant – Compartimentul Economic – Administrativ
2. paznic – 1 (un) post temporar vacant – Compartimentul Economic – Administrativ.
Detalii -> AICI


Primăria Comunei Brusturi, judeţul Neamţ, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:
1. consilier, clasa I, grad profesional principal, la Compartiment buget – finanţe, contabilitate, impozite şi taxe locale, patrimoniu şi resurse umane;
2. consilier, clasa I, grad profesional asistent, la Compartiment administraţie publică locală, stare civilă, registrul agricol, cadastru şi atribuţii de asistenţă socială.
Detalii -> AICI


Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de conducere, vacante, după cum urmează:
1. şef centru – Centrul de Recuperare de Zi pentru Copilul cu Dizabilităţi Piatra-Neamţ;
2. şef centru – Centrul Rezidenţial pentru Copilul cu Dizabilităţi Piatra-Neamţ.
Detalii -> AICI


Primăria Orașului Târgu Neamț, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante,  de Şofer I – Serviciul administrativ.
Detalii -> AICI


Primăria Municipiului Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiiloe publice de execuție vacante, din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Roman, astfel:
1. Inspector, clasa I, grad profesional principal la Biroul financiar contabilitate, resurse umane, SSM
2. Consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent, la Compartiment juridic, achiziţii, strategii, proiecte sociale şi logistică
Detalii -> AICI


Primăria Comunei Poiana Teiului, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de şofer (microbuz şcolar).
Detalii -> AICI


Primăria Municipiului Roman, Județul Neamț organizează concurs de recrutare în vederea ocupării pe durată nedeterminată a funcţiei publice vacante, de execuţie, de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent la Biroul juridic, contencios din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Roman.
Detalii -> AICI


Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Alexandru Roşca” din Piatra Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată de 2 ani a funcției contractuale de execuție, vacante de administrator financiar patrimoniu.
Detalii -> AICI

PUBLICITATE