18 agenți noi de poliție în structurile IPJ Neamț

18 agenți de poliție, absolvenți ai Școlilor de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina și ,,Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, și-au început activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț. Aceștia vor activa în structurile de ordine publică și rutieră din Neamț.

„Ieri, 29 aprilie, 18 de agenți de poliție, absolvenți ai Școlilor de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” Câmpina și ,,Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca și-au început activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Aceștia au fost repartizați la structurile de ordine publică și rutieră, atât în mediul urban, cât și rural.

Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente, ținându-se cont de situația operativă înregistrată, în vederea creșterii gradului de siguranță a cetățeanului.

Absolvenții vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență, până la finalul perioadei de tutelă, pentru asigurarea integrării lor socioprofesionale.

Le urăm bun venit și le dorim mult succes în cariera pe care și-au ales-o, în slujba comunității.” – a transmis Poliția Neamț

Pentru cei interesați de o carieră în poliție, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț reamintește că înscrierile pentru concursul de admitere la unitățile de învățământ postliceal ale Poliției Române sunt deschise până pe 14 mai 2024.

„Pentru cei care își doresc să îmbrace uniforma de poliție, până pe data de 14 mai se pot înscrie la concursul de admitere la unitățile de învățământ postliceal ale Poliției Române. 1.640 de locuri sunt disponibile, 1.340 la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și alte 300 la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj Napoca.

Proba de evaluare a cunoștințelor va fi susținută în data de 15 iunie 2024.

Toate detaliile le puteți găsi accesând următorul link:

https://nt.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institu-ii-nv-m-nt/anunt-privind-demararea-procedurii-de-selectie-si-recrutare-a-candidatilor-pentru-concursul-de-admitere-la-unitatile-de-invatamant-postliceal-din-subordinea-mai-sesiunea-aprilie-iulie

Vă așteptăm în echipa noastră!” – mai precizează Poliția Neamț

PUBLICITATE