16 sportivi nemțeni, de la Clubul Ray’s Dance Piatra-Neamț, selectați în Lotul Național de Dans Sportiv

După rezultatele de excepție înregistrate la Campionatul Național de Dans Sportiv pe Secțiuni desfășurat în acest an la Timișoara, un numar de 16 sportivi, dansatori de la Clubul de Dans Sportiv Ray’s Dance din Piatra-Neamț, au fost selectați în Lotul Național de Dans Sportiv al României.

Ocupând toate pozițiile de pe podium precum și clasarea sportivilor Clubului Ray’s Dance Piatra-Neamț în finalele și semifinalele acestei competiții de mare anvergura și importanță au făcut posibilă selectarea lor în Lotul Național de Dans Sportiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Trebuie reținut faptul că această onoare, de a fi selectați în rândul celor mai bune perechi de dansatori sportivi din țară, vine în urma unor rezultate foarte bune obținute prin multă muncă, desfășurată aproape zilnic, acești sportivi neavând parte, uneori, nici de weekenduri sau vacanțe.

Efortul susținut, implicarea, dăruirea coroborate cu bucuria, împlinirea, dragostea față de această artă dar și lacrimile fac din acești copii mesagerii municipiului Piatra-Neamț și ai județului Neamț în acest sport plin de eleganță și grație.

Alături de antrenorii Ray’s Dance – Andrei și Andreea Scrab, acești magnifici magicieni ai ringului de dans vor reprezenta cu mândrie dansul sportiv nemțean la competițiile naționale și internaționale de profil.

Mai jos, lista celor care vor reprezenta cu mândrie meleagurile nemțene:

  1. Lozovanu Rares Nicolae
  2. Dediu Alessandra Maria
  3. Sabin Alexandru Marian
  4. Kerkenyakova Erica Nikol
  5. Bertea George Alex
  6. Baisan Carina Lavinia
  7. Raspopa Codrin Andrei
  8. Tobarnac Rares Andrei
  9. Gaman Bianca
  10. Toma Darius
  11. Leoveanu Sebastian Gabriel
  12. Ploscaru Alesia Stefania
  13. Tapuc Delia
  14. Teodoru Matei
  15. Roibu Sandra Gabriela
  16. Rotaru Robert
PUBLICITATE