15 organizații PRM au aderat la UNPR cu peste 100 de membri și 5 consilieri locali

DSC_2492Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) Neamț este, de sâmbătă, 24 octombrie mai mare cu peste o sută de membri, în urma aderării la această formațiune politică a membrilor Partidului România Mare (PRM) din municipiul Roman și mai multe comune din zonă.
Acum organizația județeană numără circa 13.500 de membri – vechii uneperiști, la care s-au adăugat membrii PPDD și, mai nou, membri PRM, după cum a declarat copreședintele UNPR Neamț, Constantin Iacoban.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

DSC_2530„Colegii de la PRM au fost de acord să vină la UNPR pentru că în statutul celor două formațiuni politice există prevederi comune și sunt partide compatibile. Nu e de neglijat nici dorința celor de la PRM de a fi alături de un partid în continuă creștere, un partid puternic, bine poziționat în județul Neamț. Am primit în rândul nostru cincisprezece organizații întregi, dar și oameni din localități în care organizațiile s-au destrămat între timp și în care vom reface structurile organizatorice. După data de 24 octombrie 2015, UNPR are în plus cinci consilieri locali și vom continua să primim și alți aleși locali, împreună cu organizații din alte zone ale județului, în perioada următoare. Dorința UNPR este de a se extinde și de a cuprinde oameni de calitate“, a declarat copreședintele UNPR Neamț Constantin Iacoban.

DSC_2541Lărgirea UNPR cu peremiștii din Roman și împrejurimi a fost parafată la Roman, în prezența copreședintelui Constantin Iacoban. Noii veniți în uniunea progresistă au fost reprezentați de președintele coordonator pe zona Roman – Petrea Stanciu, fostul președinte romașcan Daniel Enache și fosta președintă a femeilor PRM Roman, Lenuța Grumăzescu.

DSC_2493După încheierea tuturor protocoalelor de primire și a altor organizații PRM din județ în UNPR, vor avea loc alegeri pentru stabilirea Biroului Permanent Județean, în care vor fi cooptați membri care provin de la cele trei formațiuni politice reunite.
Totodată, la Roman au avut loc discuții despre obiectivele politice ale UNPR, despre pregătirea alegerilor locale, despre criteriile de eligibilitate pentru stabilirea candidaturilor politice și multe alte probleme organizatorice.

PUBLICITATE