14 locuri de muncă în administrația publică din județul Neamț – 24 aprilie


Lista locurilor de muncă în administrația publică din județul Neamț
la data de 24 aprilie 2016

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un număr de 14 de posturi în administrația publică a județului Neamț sunt scoase la concurs la data de 24 aprilie 2016


Primăria Comunei Dămuc, Judeţul Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale, temporar vacante, de referent, studii superioare, treaptă profesională debutant – în cadrul Compartimentului Bibliotecă, Cultură, Evenimente – Primăria Dămuc.
Detalii -> AICI


Unitatea Militară 02275, Bălțătești, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de asistent medical generalist debutant la Secţia Sanatorială Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie
Detalii -> AICI


Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:
1. consilier, clasa I, grad profesional superior – Serviciul Resurse Umane Salarizare, Managementul Funcţiei Publice şi Formare Profesională;
2. inspector, clasa I, grad profesional debutant – Serviciul de Evaluare Complexă a Copilului;
3. consilier, clasa I, grad profesional principal – Compartiment Intervenţie în Situaţii de Abuz, Neglijare, Trafic, Delicvenţă, Migraţie;
4. inspector, clasa I, grad profesional asistent – Birou Coordonare şi Suport pentru Comunităţi Locale
Detalii -> AICI


Primăria Comunei Ghindăoani, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă de referent, grad profesional superior la Serviciul public de asistenţă socială.
Detalii -> AICI


Primăria Oraşului Bicaz, Județul Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de asistent medical comunitar.
Detalii -> AICI


Consiliul Județean Neamț organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier, clasa I, grad profesional principal, din cadrul Compartimentului Relații cu Consiliile Locale şi alte Instituții Publice, Biroul Coordonare Administrație Publică și Comunicare, Direcția Juridică şi Relații Internaționale
Detalii -> AICI


Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani, judeţul Neamţ organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale  de execuție, vacante, astfel:
1. asistent medical generalist debutant, în cadrul Secţiei Pneumologie I, II (2 posturi);
2. îngrijitor la patul bolnavului, în cadrul Secţiei Pneumologie IV.
Detalii -> AICI


Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Neamţ organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a postului contractual de execuție, temporar vacant, de referent, treapta I.
Detalii -> AICI


Primăria Comunei Stăniţa, Judeţul Neamţ organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de şofer microbuz şcolar.
Detalii -> AICI


Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Neamț organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de inspector clasa I, grad profesional principal, din cadrul Serviciului Beneficii de asistenţă socială, programe de servicii sociale, incluziune socială, egalitate de şanse.
Detalii -> AICI

PUBLICITATE