13 iulie, zi tragică pentru 3 familii din Neamț

3 persoane au fost găsite decedate ieri, 13 iulie, de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț.

Potrivit SAJ Neamț, ieri, la ora 6:11, un echipaj s-a deplasat în comuna Petricani, unde un bărbat de 52 de ani, din localitate, a fost găsit (de un vecin) spânzurat în incinta unei anexe a locuinței sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Tot ieri, în jurul orei 07.40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați, de un bărbat de 49 de ani, cu privire la faptul că soacra sa este decedată.

Femeia în cauză, de 69 de ani, din Poiana Teiului, a fost găsit decedată în incinta unei anexe (grajd) a locuinței sale.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

La ora 21:43, un echipaj SAJ s-a deplasat la Poiana Teiului unde, într-un loc public, au găsit un bărbat de 83 de ani, în stop cardio-respirator. Au fost aplicate manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul.

PUBLICITATE