12 femei din județul Neamț, urmărite de Poliţie

12 dintre cele 90 de persoane din județul Neamț care apar pe site-ul Poliției Române la rubrica „Persoane urmărite” sunt femei.

Crimă, viol, tâlhărie, tentativă de omor, proxenetism, trafic de droguri, furturi sau dare de mită sunt câteva dintre infracțiunile pentru care 90 de persoane din Neamț sunt date în urmărire națională și internațională de către Poliție.

Dintre acestea, 12 sunt femei născute sau cu domiciliul în județul Neamț.

Ele figurează la data de 3 februarie 2024 pe site-ul Poliției Române și sunt căutate pentru diferite infracțiuni precum: trafic de persoane, furt, tâlhărie, trafic de droguri, înșelăciune, infracțiuni economice etc..

Cea mai mică pedeapsă – 9 luni de închisoare – a primit-o o femeie de 29 de ani pentru că nu și-a plătit pensia alimentară. Potrivit poliției, pe 22 decembrie 2015, organele de cercetare ale politiei judiciare din cadrul Postului de politie Secuieni au fost sesizate despre faptul ca aceasta, nu a achitat incepand cu luna martie 2015, cu rea credinta, pensiile de intretinere stabilite in favoarea minorilor sai.

O altă femeie de 30 de ani, cu domicliul în Roman, este căutată după ce în luna decembrie 2023, Tribunalul Bacău a emis Mandatul de executare a pedepsei închisorii pentru trafic de minori. Ea a fost condamnată la 7 ani de închisoare.

 

PUBLICITATE