Zilele Cetății Târgu-Neamț, 30 iunie – 2 iulie, suplimentează numărul de polițiști

Efective suplimentate pentru asigurarea ordinii și liniștii publice pe raza orașului Târgu Neamț, cu ocazia “Zilelor Cetății”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În contextul Festivalului medieval “MedievArtFest–ediția 2017” și a manifestărilor cultural-artistice organizate în acest weekend, conducerea Poliției orașului Târgu Neamț a suplimentat dispozitivul de ordine și liniște publică, pentru descurajarea oricăror incidente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor.

Astfel, în perioada 30 iunie – 02 iulie a.c., pentru menținerea ordinii și siguranței publice, sunt organizate patrule de siguranţă publică și echipe de intervenție, fiind angrenați 24 de polițiști din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț și 8 polițiști locali. Măsurile de suplimentarea a efectivelor au ca scop și asigurarea intervenției rapide atunci când suntem sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale, în dispozitivele de siguranță publică fiind incluși și jandarmi.

Totodată, polițiștii rutieri vor fi prezenți pe arterele aglomerate și vor fluidiza traficului rutier în intersecția străzilor 1 Decembrie 1918 cu Strada Cetății.

Recomandăm cetăţenilor, care intenţionează să participe la aceste evenimente să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură și să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale. Evitați, pe cât posibil, să aveți asupra dumneavoastră sume mari de bani. Doamnelor le recomandăm să fie atente la genţi/poşete, iar domnilor să nu păstreze portofelul în buzunarul din spate al pantalonului. Celor care se deplasează cu autoturismul până în apropierea lăcaşelor de cult sau a zonei unde are loc festivalul, le recomandăm să nu lase în vehicul, la vedere, bunuri de valoare. De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile agenţilor rutieri şi să parcheze doar în locurile de parcare special amenajate.

PUBLICITATE