Zece utilaje de deszăpezire au ieșit pe străzile municipiului Piatra-Neamț

Zece utilaje de deszăpezire au ieșit pe străzile municipiului Piatra-Neamț pentru a înlătura, pe cât posibil, efectele ninsorilor abundente din ultimele ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astăzi 02.12.2017 începând cu ora 2.00 utilajele de deszăpezire (în număr de 10) intervin pe raza municipiului Piatra Neamt.
Ofițerul de serviciu poate fi contactat la următoarele numere de telefon 0748213100 / 0756163814 – informează Publiserv.

Prima ninsoare mai consistenta din aceasta iarna la Piatra Neamt. Am intervenit pe parcursul noptii prin societatea Publiserv pentru imprastiere de material antiderapant. Acum sunt pe teren zece utilaje si forta umana pentru degajarea zapezii si imprastiere material antiderapant. Este o atentionare meteorologica cod galben de ninsori moderate valabila pana la ora 13.00 si pentru Piatra Neamt .Suntem pregatiti si organizati sa asiguram conditii pentru o circulatie corespunzatoare, in conditii de iarna, pe strazile din oras. – a declarat primarul Dragoș Chitic

Mai mult, chiar daca strada Izvoare este este administrată de cei de la Consiliul Județean, pentru că până acum nu au intervenit, societatea Publiserv a decis să trimită utilajele pentru a nu lăsa cartierul Speranța izolat.

Reamintim că ANM a emis un Cod galben de ninsori pentru județul Neamț valabil până la ora 13:00 (vezi articolul – AICI)

 

PUBLICITATE